Video og instruktioner på Dansk

 

Installering af DoPro Dørklokken

YouTube player

Før man installerer dørklokken er det godt at læse manualen, der kommer med i æsken.  Man kan også finde manualen her på Dopro.dk på flere sprog.

Her er nogle vigtige punkter:

Dørklokken skal samles først (se video)
Mobilen og dørklokken skal være tilsluttet samme Wi-Fi under installeringen. Hvis man ikke er sikker på at mobilen er tilsluttet internettet gennem routeren, skal man finde den wifi som dørklokken eller enheden skal tilsluttes og tilslutte mobilen denne, ellers kan enheden (dørklokken) ikke tilsluttes.
Dørklokken skal tilsluttes 2.5G Wi-Fi, hvor det er tilgængeligt

HUSK ved instilling af klokken, at man skal vælge router (wi-fi) forbindelsen (2.4) og taste ind adgangsord, det at mobilen er forbundet er ikke nok!
Ved opsætningen skal den store QR firkant på mobiltelefonens skærm holdes hen foran dørklokken, som så scanner telefonens firkant , – hold en 15-20 cm. afstand, husk at fjerne plastik filmen fra klokkens linse.  Der vil dernæst kunne høres en lyd, og så skal man trykke på ”Hear tone” på QR firkantens bund og installeringen er færdig.

Hvis der ikke høres en lyd skal man trykke på “Did not hear tone” på QR firkanten bund og dernæst følge den manuelle installeringsvejledning fra appen.

Hvis der opstår andre problemer, skal man anvende resetnålen og begynde forfra.

Dørklokkens batterier er opladt med op til 30% på forhånd
Men det er en god idé, at klokken bliver opladt færdig før den tages i brug.

  • Vigtigt!
  • Brug medfølgende opladerledning, den passer til klokken 
  • Batteridelen kan kun afmonteres igen via appen.

For at tilføje andre brugere går man og vælger share.
Mobilen der skal have adgang skal installere ‘CloudEdge’ appen og registreres, derefter gå til ‘Me’ i højre hjørne og vælg ‘min QR-kode’
Brug admin appen for at skanne denne QR-kode så er ny bruger aktiveret.

Den tilføjede person kan til enhver tid fravælge, at få flere beskeder fra klokken.